Topdek Alternateak

 

Een teaken dek vinden veel watersporters de mooiste dekbekleding die er is. In de tijd dat alle schepen nog van hout gemaakt werden was een teakdek de afdichting van het schip aan de bovenkant. Een teaken dek geeft ook iets ambachtelijks aan uw schip.

Bent u op zoek naar een teakdek dan merkt u dat dit behoorlijk kostbaar is. Maar dan heb je wel een prachtig dek, wat antislip eigenschappen heeft. Daar is een teaken dek ook oorspronkelijk voor bedacht. U kunt ook een keuze maken voor de nieuwe generatie kunststof Teak.

Het Premium Kunststof Teak van Topdek 2G is koeler, lichte en realistischer dan de eerdere generatie kunststof materiaal die eerder voor boten werd gebruikt. Dit nieuwste kunststof Teak is leverbaar in diverse fraaie kleuren.

De voorbeelden van het Alternateak dek van Topdek zijn:

  1. Uiterst duurzaam
  2. Ambachtelijke schoonheid
  3. UV en zeewaterbestendig
  4. Kleur is door en door

Topdek Exclusief

Topdek wordt óok gebruikt voor heel andere doeleinden. Een aantal voorbeelden is bijvoorbeeld de vloer van uw doucheruimte? Anti-slip en blijft mooi. Maar ook bij zwembaden of zitbanken.

Designer

Wilt u zien hoe uw boot of schip eruit kan zien met het Teak Dek van Topdek 2G? In de  Dek Designer van Topdek ziet u welke uitvoeringen er mogelijk zijn. U vult in hoe u het voordek uitgevoerd wilt hebben, mèt of zonder lijfhout en natuurlijk de kleur.

 

Jachtservice De IJssel geeft u meer informatie en maakt voor u een vrijblijvende offerte voor uw kunststof teakdek van Topdek 2G

Telefoon: Tel : 06 - 41 03 25 09 of per contactformulier