Waterscooter

 

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Schadeherstel
  • Poets en Schoonmaakwerkzaamheden

 

Onderhoud

Een waterscooter zit ingewikkeld in elkaar. Het is niet zomaar een motor. Er moet veel vermogen uit een klein blok gehaald worden. Maar dat is niet alles! Het is ook nog eens een ‘jet aandrijving’. Dit alles maakt het nog spannender. Lekker scheuren over het water, uitwaaien in de wind en wedstrijdjes houden. Maar uiteraard wilt u voornamelijk plezier beleven op uw waterscooter. Daarom is onderhoud minstens zo belangrijk als het plezier dat u eraan beleefd.

Wij hebben alle materialen en kennis in huis om uw waterscooter van Seadoo en Yamaha Waverunner de juiste onderhoudsbeurten te geven. Wij hebben kennis van deze ingewikkelde motoren. We hebben de juiste en originele onderdelen voor het onderhoud.

Maak direct een winter onderhouds afspraak! Neem direct contact op met Jachtservice de ijssel

Reparatie

Juist omdat er zoveel vermogen uit een kleine motor gehaald wordt en niet iedereen zich houd aan het ‘warm draaien’ van de motor kunnen er nu eenmaal onderdelen stuk gaan. Helaas gebeurd het ook wel eens bij goed onderhoud, maar het verkleind de kans enorm. Het is daarom extra balen wanneer er iets stuk gaat aan uw waterscooter. Het gebeurd precies wanneer het mooi weer is en u nu net wilt gaan varen. Niets is vervelender dan dat.

Wij hebben een mobiele werkplaats waarmee wij bij u op locatie de reparatie kunnen uitvoeren. Is de reparatie te groot om ter plaatse uit te voeren kunnen wij u waterscooter ook in onze service werkplaats repareren. Wij hebben duizenden onderdelen op voorraad en kunnen vaak snel en vakkundig uw waterscooter repareren.

Wilt u een reparatie laten uitvoeren? Neem direct contact op met Jachtservice de ijssel.

Overige werkzaamheden

Ook het wassen en poetsen van uw waterscooter kan door Bouwmeester Watersport gerealiseerd worden. Door het goed onderhouden van uw waterscooter, zowel motorisch als optisch zal de waarde ook hoger blijven. Ook voor het reviseren van uw motor hebben wij de kennis en onderdelen in huis.

Wilt u meer info of overige werkzaamheden laten uitvoeren? Neem direct contact op met Jachtservice de ijssel.

Merken

Sea-Doo (seadoo) en  Yamaha Waverunner